понеділок, 5 грудня 2016 р.

Майстер-клас "Зимова казка"

«Зимова казка»
            
Дитина – найвразливіша  частина нашого суспільства. Найбільш чітко розумієш це, спілкуючись із особливими учнями нашої школи, які вражають усіх своєю витримкою, силою волі, прагненням жити активно, творчо та яскраво.
    У переддень Міжнародного дня захисту людей з обмеженими можливостями в Бердянській школі     № 5  гостинно відчинила двері творча майстерня «Зимова казка», де  координатори соціально-психологічної служби школи Волик А.С. і Абрашкін Є.С.  спільно з учнями 11-х класів допомагали учням школи різного віку з особливими потребами створювати новорічну красу.
Головна мета заходу – продемонструвати дітям як власноруч, не маючи спеціальних навичок, створювати різні вироби з  підручних матеріалів.
Поетапно діти та їх батьки  вчилися виготовляти сніговичка з різноманітних матеріалів: шкарпетка, пшоно, пряжа для в’язки, атласна стрічка або в’язаний шарф, ніс, який заздалегідь був виготовлений з полімерної глини, маркер (чорного та красного кольорів).
Майстер-клас пройшов успішно. Діти отримали задоволення від процесу виготовлення. Кожен мав можливість спробувати себе в трудовій та творчій діяльності.

Немає коментарів:

Дописати коментар