пʼятниця, 15 вересня 2017 р.

Благодійна акція «Доброта в наших серцях ніколи не згасне»

Благодійна акція «Доброта в наших серцях ніколи не згасне»

За традицією у Бердянській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №5 до Дня міста з 11.09 по 14.09.2017 р. проходили щорічні благодійні акції «З турботою в серці» та «Ліки замість квітів».



Багато небайдужих дітей, батьків,  вчителів приєдналися до акції та приносили одяг, взуття, дитячі книжки, іграшки, які згодом передали до Бердянської міської організації «Спілка червоного хреста України» їх керівнику Тихоміровій Інні Іванівні. Усього було зібрано 22 пакети (177 кг речей). Як зазначила голова організації Інна Іванівна: «Всі речі будуть надані людям, які  опинились у складних життєвих обставинах та потребують допомоги».
  
Небайдужими залишаються вихованці нашої школи та їх батьки до долі українських військових, беручи активну участь у міській акції «Ліки замість квітів». Сповнені патріотизму серця дітей та дорослих намагаються допомогти українським військовим та зробити свій внесок у щасливе майбутнє країни. Завдяки цьому наша школа передала 4 коробки з лікарськими препаратами (бинт, вата, спирт, шприци, пігулки різного призначення) представнику волонтерської організації БДПУ «Наші Атланти» Гериліву Степану Миколайовичу. Найближчим часом усі ліки будуть передані до бойової зони АТО.





Ми щиро дякуємо всім небайдужим хто взяв участь у благодійних акціях.











“Ніяка в світі сила нас не зламає, бо нас коріння наше в землі тримає”
Г. Дудка





Педагог соціальний
Волик А.С.

Немає коментарів:

Дописати коментар