четвер, 20 квітня 2017 р.

Благодійний ярмарок «Із Великоднем у душі»

БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК «ІЗ ВЕЛИКОДНЕМ У ДУШІ»

20 квітня 2017 року в ЗОШ №5 пройшов благодійний ярмарок «Із Великоднем у душі».З давніх-давен добрі стосунки між людьми, взаємодопомога й милосердя були основою життя.Учні, їхні батьки та вчителі нашої школи не лишилися осторонь проблем рідної держави, тому з 12 по 19 квітня взяли активну участь у Всеукраїнській благодійній акції «Великодній кошик солдату». Загальними зусиллями вдалося зібрати чимало продуктів харчування, засобів гігієни, дитячих малюнків та листівок для військових, що несуть службу в зоні АТО.

У холі школи відбулася урочиста лінійка, на яку запросили волонтерів, щоб передати для наших захисників усю зібрану благодійність.
 
Степан Герилів та Наталя Іванченко-Фуклєва – волонтери університетської організації «Наші Атланти» (БДПУ)– щиро подякували дітям і дорослим за допомогу нашим військовим.





Ведуча лінійки Наталя Сергіївна Карасік, педагог-організатор школи, запросила всіх присутніх на щорічний благодійний ярмарок «Із Великоднем у душі». На зібрані кошти будевстановлено пам’ятник Кравченко Ларисі Георгіївні, яка багато років працювала в нашій школі вчителем початкових класів, віддаючи частинку своєї душі дітям. Пам’ять про неї й досі залишається в серцях учнів та педагогів ЗОШ №5.
Наталя Сергіївна Карасік побажала всім присутнім дітям і дорослим: «Нехай Ваші душі будуть багаті на добро, як святковий стіл, чисті, як Великодній рушник, і веселі, як українські писанки. Хай малинові дзвони Великодня принесуть у Ваші оселі радість, віру, надію й любов».
Гаращук Карина, 10 клас

Немає коментарів:

Дописати коментар