понеділок, 23 квітня 2018 р.

ХІІІ Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця»

ХІІІ Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця»
Описание: 23.04 (1).JPG
З 16.04 по 2018 р. волонтери Бердянського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №5 взяли активну участь у ХІІІ Всеукраїнській акції благодійного фонду «Серце до серця» – «Почуй світ!», головною метою якої є збір коштів для дітей з вадами слуху для придбання медичного обладнання для дитячих лікарень у всіх областях України.

Цього року нашим волонтерам спільно зі всіма бажаючими учнями, батьками та вчителями вдалось зібрати 885 грн. Усі кошти були передані координатором акції у ЗЗСО №5 педагогом соціальним Волик Анастасією Сергіївною до Всеукраїнського фонду.
Нагадуємо, що за дванадцять років проведення щорічних акцій «Серце до серця» обласним дитячим лікарням було передано медичне обладнання на загальну суму 31 923 461,42 грн. Минулого року спільними зусиллями по всій Україні волонтерами було зібрано 3 281 399, 87 грн., завдяки яким закуплено i передано Дитячим обласним лікарням у безоплатне користування медичне обладнання для діагностики i лікування зору.
Надзвичайно важливою є підтримка й допомога у проведенні цього суспільно-важливого благодійного проекту, який збирає всіх добрих і щирих людей, які хочуть допомогти дітям. А допомога – це більше, ніж слова….
Дякуємо організаторам акції за можливість зробити добру справу і хоч трохи допомогти почути світ!

Немає коментарів:

Дописати коментар